Sephora så vel som Tarte -teamet like mye som slipper Tarte Appell in a Box: Bronze Smokey Eyes, Gled deg!

Spørsmål Twin Powers, Aktiver!

Tarte så vel som Sephora gjorde nylig nettopp det – å aktivere spørsmålet deres tvillingmakeup for å skrive den nye appellen i en boks bronse smokey eye -sett ($ 45).

ANNONSE

Det seks-delers begrensede utgaven inkluderer produkter i bronse, naken så vel som lilla, med fire produkter i full størrelse (Lock & Roll Creasless Cream Shadow samt løst pulver i brent bronse, ettertrykkelig vannavstøtende leirskygge/foring i plomme , øke og stråle lipgloss samt misfarging i naken, så vel som den rene skifer naturlige avtalen med grunning) samt to deluxe minis (Park Ave Princess Mineral Powder Bronzer; samt lys, kamera, sprut vannavstøtende mascara) .

De eneste tingene som mangler? Børster så vel som fantasien din.

Ettertrykkelig vannavstøtende leirskygge/foring i plomme

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Park Ave Princess Mineral Bronzer

Lås og rullekrødløs kremskygge samt løst pulver i brent bronse

Rise & Radiate Lip Gloss samt misfarging i naken

Fargeprøver fra delegert høyre: Park Ave Princess; Shimmery Cream Shadow fra Burt Bronze Lock & Roll; Skinnende løs øyenskygge fra Burnt Bronze Lock & Roll; Leppe misfarg fra naken økning og glans; Lipgloss fra naken økning og glans; Plomme ettertrykkelse; Lys, kamera, spruter vannavstøtende mascara; Rengjør skifer naturlig avtale med grunning

Å ha på seg plomme ettertrykk, lås og rulle i naken så vel som lys, kamera, spruter mascara på øynene; Park Ave Princess på kinnene samt øke og stråle i naken på leppene

Flott for utseende enten kledd ut eller kledd ned (som et utmerket par jeans!), Har Bronze Smokey Eye Set Mad Skillz så vel som fleksibilitet. Med det i dag så jeg et dagvennlig utseende for å kjøre noen oppgaver rundt i byen, men jeg har kanskje vist det varme ved å bruke nøyaktig de samme produktene for å gjøre noe litt mer dramatisk. Jeg tror det er appellen til dette settet.

Nyanser som de her – naturlige bronser så vel som lilla – er ideelle opp i smug, men hva tror du? Vil du ha fargene i Tarte Appell i en boks?

ANNONSE

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

P.S. Hvordan går det i kveld? Jeg er akkurat i ferd med å ta dusjen min i tillegg til å bli forberedt på sengen, men ikke før jeg liker en episode av Dead Dead Diva med faner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post