Levende bevis direkte spray holder bølgene mine på direkte så vel som smale

helt siden jeg ba stylisten min om å hacke noen centimeter fra det bølgete håret mitt tidligere denne måneden, jeg har brukt det direkte ganske mye hver dag (det er en Lloyd -jul ting). Jeg begynte å lete etter hårretting av produkter sans silikoner, scoping skjønnhetganger i tillegg til å lese etiketter, samt raskt innså at de er få så vel som langt mellom.

Selv om jeg ikke er helt imot å bruke hårprodukter som inneholder silikon, oppdager jeg at med produkter der de vises metode høyt oppe i oppføringen av ingredienser, har de en tendens til å evaluere håret mitt, så vel som til slutt fører til enda verre frizz nedover vei. I tillegg liker jeg å holde håret på å gjette ved å endre rutinen min.

ANNONSE

Jeg oppdaget Living Proofs direkte spray ($ 29 for en 5,5 oz flaske) forrige helg på Sephora (den er spesiell for butikken). Det er en lett aerosolstyling spray designet for å rette seg i tillegg til å beskytte håret mot skader uten bruk av silikoner, oljer eller harpikser. I stedet er det avhengig av et molekyl kalt polyfluoroester, som levende bevis erklærer unngår vann fra å oppdage metoden sin i hårakselen, samt å rote med korrigert justeringen av ‘do.

Det er ment å fungere på vått eller tørt hår, men instruksjonene antyder å bruke hår som er rent og vått. Bare tåke håret jevnt i 5-10 sekunder som holder flasken 6 tommer unna. Så kam med så vel som stil med en streikørker eller flatt jern.

Jeg prøver å holde varmen på håret mitt på et minimum, så det jeg liker å gjøre er å dusje om natten, i tillegg til å la håret mitt tørke mens jeg sover. Om morgenen vil jeg spraye den med direkte spray, og deretter bruke Sedu -flatjern for å glatte ut bølgene.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Så langt så bra, selv om jeg ikke har klart å fortelle om det gjør en mye bedre oppgave med å beskytte håret mitt mot varm skade enn budsjettplanen min $ 5-til fra Tresemme. Jeg tror det slår budsjettplanen min kjærlighet, men når det gjelder å rette inn dyktighet så vel som lang levetid, da det ser ut til å holde håret mitt rett i lengre tid, så vel som jeg ikke føler at jeg må berøre Opp med det flate jernet mitt som ofte mellom vasker.

Jeg har på samme måte lagt merke til at når jeg la håret ned etter at jeg har dusjet med det opp i en hestehale, ser håret mitt rett ut enn det vanligvis gjør når jeg bruker andre produkter.

Å, så vel som duften? Kjærlighet. Det er som en blanding av lavendelblomster med fantastisk te samt mynte.

Å leve bevis direkte spray er dyrt for et hårprodukt, men hvis du retter håret ditt ofte, så vel som ønsker en silikonfri spray, kan det være verdt sprudelen.

Pris: $ 29 for en 5,5 oz flaske samt $ 17 for en 1,8 oz. flaske
Tilgjengelighet: tilbudt utelukkende på Sephora
Sminke samt skjønnhetsbloggvurdering: a-

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

ANNONSE

S. Det er den gangen igjen, Kate Spade -fans. Eksempel på salgstid! Fra nå med 11:59 p.m. Pacific Time 1. september, velger produkter er så mye som 75% avslag. Alt salg er endelig, så vel som diskonteringsrenten varierer, men på noen varer er det enormt! Kan være en stor sjanse til å komme inn litt tidlig (riktignok ekstremt tidlig) høytidshopping.

Jeg sier bare.

Å, så vel som av hva det er verdt, angriper skoene aller først (lær av mine feil!); Treff deretter tilbehøret. De ser ut til å gå raskest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post