Pixi Unlimited Silky Eye Pen Taster Trio

, jeg klarer nå, for å se glede, jeg vet, så godt som jeg er enig. Noen pixi -stykker, bedårende som de er, virker ikke alltid som fantastiske verdier. Det er sant. Før du dataer bort den begrensede utgaven Pixi Unlimited Silky Eye Pen Taster Trio i din “Ooh, That’s Usuty!” Kategori, inspiser dette: det er bare $ 12.

For å toppe det, tror jeg de tre små vannbestandige blyantene den inkluderer – en skinnende lilla, en matt brun så vel som en matt svart – er Kindasorta Great.

ANNONSE

Deres glatte struktur så vel som intenst pigment minner meg om Metropolitan Decay 24/7 Glide-Ons, så vel som når jeg får dem langs vippelinjen, BAM! De kommer ikke noe sted, selv når jeg bruker dem uten grunning.

Andre ting jeg liker med dem …

De inkluderer ikke parabener, mineraloljer eller konserveringsmidler

De inkluderer vitamin E så vel som naturlige pigmenter

De ble ikke evaluert på dyr

Og jeg vil skaffe meg enda mye mer ros for dem hvis de varte lenger langs vannlinjen min, men jeg tror det er deres kryptonitt – vannlinjen. Jeg prøvde dem gjentatte ganger, men de ga spøkelset raskt opp (og fikk øynene til å rive litt opp.

Selv om jeg mest sannsynlig bare vil bruke dem langs vippelinjen, liker jeg virkelig metoden de ser ut, føler så vel som å ha på seg der. Med trioen ser jeg en god høytidsstrømper for en sminkeforbrukende venn.

Pris: $ 12
Tilgjengelighet: Kommer neste måned for å målrette butikker så vel som på samme måte online
Sminke samt sjarmbloggvurdering: B+/a-

ANNONSE

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen.

S. Hva er du like mye som i dag? Jeg har nettopp fullført et raskt løp, i tillegg til at jeg brukte omtrent 15 minutters fugletur ved vinduet med faner (et av hans foretrukne tidsfordriv). Nå tror jeg at jeg vil ta turen ned til ostekakefabrikken til lunsj. Håper du har en god helg så langt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post