Bounce med meg så vel som Maybelline Dream Bouncy Blushes

Det startet med bilder av den nye Dream Bouncy Blushes, så vel som min 90-talls hip-hop-spilleliste.

Neste ting jeg visste, Jay-Z var bumping på iTunes, så vel som jeg spretter med Hov, rett foran kontorvinduet mitt. Jeg var på mine føtter, og vinket en av Maybellins nye $ 8 rødmer til takt når jeg kikket utenfor, så vel som så naboen min stirret på meg fra inngangsdøren sin med en titt som “hun er gal.”

ANNONSE

Ha ha! HELLA MODED …

Åh, ikke engang late som om du er så vel utrolig for skolen. Jeg vedder på at du ville være bøyd ideell sammen med meg, og ha like mye moro med disse rene krem ​​rødmer som jeg gjør.

Iført Maybelline Dream Bouncy Blush i Hot Tamale samt gi rekvisitter til Jay-Z …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Med urviseren fra den lyse rosa pannen i nedre venstre hjørne: 05 friskrosa, 10 rosa frosting, 15 økt kronblad, 20 fersken sateng samt 30 candy coral coral

Med urviseren fra den lyse rødlige pannen i nedre venstre hjørne: 70 Hot Tamale, 40 Pink Plum, 45 Orchid Hus, 50 plomme hvitvin samt 60 kaffekake

Twatches fra venstre: 05 fersk rosa, 10 rosa frosting, 15 økt kronblad, 20 fersken sateng samt 30 candy coral

40 Pink Plum, 45 Orchid Hush, 50 Plum Vin, 60 Kaffekake samt 70 Hot Tamale

De er kuppet formet med en fjærende, hoppekonsistens som minner meg om Marshmallow Peeps, Twinkies så vel som virkelig myke gummy bjørner (ja, jeg er sulten), så vel som de føler seg som lys på kinnene mine som kranen fra en tabbys nese.

Den tynne, slanke strukturen hjelper med påføring, så vel som de glir på som en fin silke t-skjorte (tenk Smashbox Photofinish Primer). Jeg har brukt fingrene mine, påføring av to til fire lag, avhengig av skyggen.

Resultatet? En svak, naturlig flush som sakte fades hele dagen.

En del av meg ønsker Maybelline hadde pakket disse med mye mer pigment, men de lysere nyanser som 70 hot tamale, 10 rosa frosting, så vel som 50 plomme hvitvin må se sjarmerende parret med lyse oransje eller rosa lepper i vår.

Jeg håper bare jeg ikke utilsiktet skritt på en mens du danser siden de sikkert føler seg spinkel …

Pris: $ 8 hver
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Drugstores (jeg har ennå ikke ser dem på nettet)
Sminke samt klageblogg Rating: B +

Ta vare på en matbit?

Åh! Har du prøvd den økologiske greske stilen yoghurt på Trader Joe? Mine faves er honningen så vel som vanilje, som jeg liker å ha litt frukt på siden mellom frokost samt lunsj.

Honning Gresk Yoghurt med Blackberries, YUM!

ANNONSE

Jeg brukte til å være en yoplait gal, men da jeg gikk gresk, kunne jeg ikke gå tilbake. Det er tyngre enn rutinemessig yoghurt, mye mer tart enn søt, så vel som tar meg litt lenger å spise, men jeg liker det, siden jeg kan inhalere en av de yoplaits om omtrent et halvt sekund.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post