Vurdert X-Celent, Tom Ford Contouring Cheek Color Duo i Softcore, gjør skulpturerte drømmer til virkelighet

iført den nye Tom Ford Contouring Cheek Color Duo i Softcore ($ 77) på kinnene mine
Mine knekkene er flytende i jiggly hauger av pudding når jeg svømte den dype Red Terracotta-skyggen fra Tom Fords nye konturskinn Cheek Color Duo i Softcore ($ 77) og fant ut at – Aaah! – Den har en matt finish.

Matt.

ANNONSE

Bli ferdig.

JA!

Det var det jeg håpet på fra strøket, den andre kinnet duoen Tom Ford utgitt for høst, men fikk ikke.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Nå, softcore er ikke din run-of-the-mølle, standard utgave kontur palett. Du finner ingen flate browns eller gråtonet tøffere her.

I stedet har den en mørk terracotta rød (for å skape hulene like under eplene av kinnene dine) og en lettere shimmery, Peachy Pink (for å reflektere lys av de høye punktene på dine øvre kinnben). veldig retro 80s fab, og hvis du noen gang har ønsket å se ut som du bare gikk ut av en Jody Watley Video Circa 1984 – jeg har helt, ikke kommer til å lyve! – Da kan denne duoen gjøre dine skulpturerte kinndrømmer til virkelighet.

Snaps til Tom for å gå med en flat matt finish på den mørkere konturfargen i softcore. Sammenlignet med Pearly Contour-nyansen i Strøret, gir Softcore’s Matte-finish ut den plassen under eplene mye mer effektivt, slik at hulene virker mer forsenket, skarpere og renere.

Og Holla! – Det er lett å blande også. Som en konturskygge får Softcore’s Dark Terracotta Red jobben gjort, og så noen.

Ekstra sminke i dette utseendet: Tom Ford Cognac-sabel (øyne) og Tom Ford NaGiguree (Lips)

ANNONSE

Åh, og den peachy rosa highlighter? Baller. Det ligner veldig på TheBalms Cindy-Lou Manizer, en av mine nåværende fremhevende elsker. Jeg vil anbefale å bruke det med en konisk øyenskygge børste, siden pulverets høye nivå av pigment og shimmer gjør det til en enkel å gå overbord med. For dramatiske høydepunkter finner jeg at ved hjelp av en whisker-lys berøring ved hjelp av Mac 224 fungerer bra.

Pris: $ 77
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Tom Ford tellere og online
Makeup and Beauty Blog Rating: A- (Obnoxiously Dyrt … men de kinnene skjønt!)

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post