Marisa Tomei: Hennes beste hår?

Enten hun er på soverommet med Lincoln -advokaten eller trener med Wrestler, Brooklyn Babe Marisa Tomei (født 4. desember 1964) er en stjerne.

Den italienske amerikaners teaterelskende foreldre fortjener noe av æren, for å utsette henne for Broadway-show i en inntrykkelig alder. Noe av talentet hun så på scenen må ha gnidd av seg, for etter 19 jobbet hun allerede med såpe – operaer, det vil si – som Marcy Thompson på som verden snur seg.

ANNONSE

Ironisk nok kom hennes store pause overfor en kompakt medstjerne (Joe Pesci) i 1992’s My Cousin Vinny, som hun vant en Oscar-pris for beste skuespillerinne over Venessa Redgrave, Judy Davis, Miranda Richardson og Joan Ploughright.

Ja, det var litt av en stor sak.

Hun er en av favorittskuespillerne mine … selv om jeg kunne ha gjort uten den scenen i før djevelen vet at du er død med Phillip Seymour Hoffman der han er bukket (gah!). Jeg liker at hun også virker som en ekte kvinne som er komfortabel med å aldring av nåde.

Neste uke (7. oktober) lyser hun opp skjermer landsdekkende i det politiske dramaet, Ides of March, med George Clooney, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood og (for andre gang i år!) Ryan Gosling.

ANNONSE

Heldig jente.

Hvilke av Marisas frisyrer liker du best?

1. Løs updo med sidesveipte smell

2. Rett med endene vippet ut

3. Messig updo med bølgete stykker

4. Glatt, elegant hestehale

5. Rett med mye volum

6. Halvt opp, halvt ned og krøllete med sidesveipte smell

7. Halvt opp, halvt ned og rett med volum foran

8. Halvt opp, halvt ned og krøllet med volum foran

9. Bølget, skulderlengde Bob

Se resultater

Laster …

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post