Produkt Spotlight: Hawaii Edition

Noen få ting (Aloha samt TGIF, BTW):

1. Running i 85-graders værforhold med 67% fuktighet er som å ta med lemmer sakte bevegelse med mais chowder.

ANNONSE

Vent – Nå som jeg tror på det, er det bare som i fuktig værforhold. Jeg er svette i Hawaii, mann.

2. Hvis du bor hos dine svigerfamilier i leiligheten med ett soverom med ett dusjrom, så vel som barnet ditt er en pjokk, er det mest sannsynlig et flott konsept å låse dusjromdøren mens du er der inne; Ellers vilte Kid * * åpne opp den døren, så vel som hun bare gjør det når din bytte henger ut for alle dine relasjoner å se. #sannhet

3. Her er noen få klageprodukter jeg har brukt så vel som å elske på denne turen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

1. Honua Hawaiian hudpleie Aloha Youth Serum

Dette lette hudserumet består av en blanding av planteoljer, samt ekstrakter som gamle hawaiere benyttet for å sikre huden fra solen, så vel som miljø, som ikke-anlegget, som består av vitamin C samt antioksidanter. Jeg har brukt det i over en måned nå for å lyse så vel som våthet, så vel som har absolutt observert en forbedring i hudtonen min. Jeg nølte ikke med et sekund å inkludere det i min bære på quart av flytende elementer. Jeg er den hekta. En 1-oz. Glassflaske med en dropper er $ 58.

2. Gillette bare Venus disponible barbermaskiner

Jeg har brukt disponible barbermaskiner før, så vel som de nesten alltid alltid er så stor som å komme så nær huden din som barberhøvler med påfyllbare patroner, men dette er unntaket. Den mindre kurven i styret gjør det raskt mulig for meg å manøvrere det i alle kroker, så vel som kroker, jeg vil gjerne de-fuzz, så vel som når jeg er ferdig, er jeg jevnere enn smooooove. Det er en apotek perle! ? $ 6,99 for en pakke med fire barbermaskiner.

3. Eltamd UV Fjern bredspektet SPF 46

Å, mann … så bra. Dette er den aller beste avtalen med solkrem rundt, hendene ned. Det er en fysisk solkrem, så det er fantastisk for akne-utsatt, så vel som sensitiv hud, men det er nivåer over resten av dem, siden det virkelig er uoppdagelig på huden. Absolutt ingen hvit kastet overhodet. Til toppen Alt av, er det lett, så vel som tar raskt (slik at du ikke sitter der i årevis scrubete det), lagene godt under sminke, så vel som det pakker mye hud-kjærlig slag, med bjeller så vel som Fløyter som melkesyre samt natriumhyaluronat. $ 35 for en 1,7-oz. flaske med en pumpe.

4. Aveeno spedbarnssensitiv hudkonstant sikkerhet SPF 50 Sunscreen Stick

ANNONSE

Fordi det er et solidt, er det ingen risiko for å spyle, så vel som siden det er kompakt, kan jeg hale det rundt med meg lett, sammen med resten av drapet Young Children-kravet i min “Mamma Purse” (du vet, vesken med en sh * t-tonn lommer samt et bånd for nøklene dine). Jeg kan raskt kjøre den glatte pinnen over Connors hud med svært lite protesterende, så vel som jeg også bruker dette som en touch-up solkrem hele dagen.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post